Όροι και προϋποθέσεις

Ο χρήστης του παρόντος διαδικτυακού τόπου καλείται να διαβάσει προσεκτικά όλους τους όρους χρήσης και συναλλαγών του ιστοτόπου olympianshemp.gr και εφόσον τους κατανοεί και τους αποδέχεται πλήρως τότε μόνο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συναλλαγή. Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Olympianshemp που βρίσκεται στην διεύθυνση olympianshemp.gr

Oι πελάτες πρέπει να τηρούν το όριο ηλικίας των 18 ετών, και υποχρεούνται να χορηγήσουν τις νόμιμες πληροφορίες που θα καταστήσουν τη διεκπεραίωση της εν λόγω παραγγελίας δυνατή.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

Το olympianshemp.gr δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα του olympianshemp.gr όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Το olympianshemp.gr στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν από λάθος και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Το olympianshemp.gr δεν υποστηρίζει και ούτε προωθεί με κανένα τρόπο κανένα είδος ναρκωτικού ή άλλων απαγορευμένων ουσιών

Το olympianshemp.gr εμπορεύεται προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης (CBD – Κανναβιδιόλη) που είναι αποδεκτά από την νομοθεσία της ευρωπαϊκής Ένωσης και την ελληνική νομοθεσία.

Το olympianshemp.gr είναι παραγωγός και μεταποιητής προιόντων με πιστοποίηση.

Περιορισμός ευθύνης

Το olympianshemp.gr στα πλαίσια των συναλλαγών του από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση και από καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Σε καμία περίπτωση το olympianshemp.gr δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν θα υποστεί χρήστης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου και σε αδυναμία παροχής προϊόντων και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν.

Γενικοί όροι

Το olympianshemp.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναθεωρεί τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, όποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιασδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του olympianshemp.gr. Οι συμβάσεις του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι στην ελληνική γλώσσα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία του olympianshemp.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Πολιτική Ιδιωτικότατες

Το olympianshemp.gr σέβεται την ιδιωτικότατα όλων. Χειριζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα με προσοχή και σεβασμό. Φέρουμε ευθύνη για όλες τις προσωπικές πληροφορίες που μας δίνετε, όπως όνομα, διεύθυνση, και άλλες υποχρεωτικές πληροφορίες αναγκαίες για την εγγραφή και τη δυνατότητα παραγγελίας στο olympianshemp.gr. Δε μεταφέρουμε απολύτως καμία προσωπική πληροφορία σε τρίτους.

Όταν περιηγείστε στην ιστοσελίδα μας, λαμβάνετε μύνημα εγγραφής στο ενημερωτικό δελτίο μας. Με την εγγραφή σας, μας παρέχετε την άδεια να έχουμε τη δυνατότητα να αποστέλλουμε διαφημιστική ηλεκτρονική αλληλογραφία για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, νέα προϊόντα, και ενημερώσεις. Εάν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας να επικοινωνούμε μαζί σας. Για να το κάνετε αυτό, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@olympianshemp.gr

Διατηρούμε το δικαίωμα να ανανεώσουμε ή να αλλάξουμε τη τρέχουσα πολιτική ιδιωτικότατες, γι’αυτό παρακαλούμε να την ελέγχετε συχνά. Οι τροποποιήσεις και διευκρινίσεις θα ενεργοποιηθούν άμεσα κατά την ανάρτηση τους στην ιστοσελίδα. Καθίσταται ευθύνη του πελάτη να ελέγχει σποραδικά την ιστοσελίδα μας για τυχών αλλαγές και ενημερώσεις.

Παραγγελίες

Το olympianshemp.gr δέχεται παραγγελίες και εκτελεί τις αποστολές των παραγγελιών εντός Ελλάδος, Κύπρου, Χωρών Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών, μεταξύ 09:00 π.μ.-15.00 μ.μ.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων που κατά καιρούς εμφανίζονται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα διαρκούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα και ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Α) Ολοκλήρωση-Επιβεβαίωση παραγγελίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο πελάτης θα λάβει από το olympianshemp.gr επιβεβαίωση μέσω email. Σε κάθε στάδιο μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την πληρωμή αυτής, ο πελάτης θα λαμβάνει ενημέρωση μέσω email σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας του.

Β) Ακύρωση της παραγγελίας. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελίας και πριν την ολοκλήρωση αυτής, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει το αντίστοιχο πεδίο «Ακύρωση» ώστε να προβεί σε ακύρωση της παραγγελίας του.

Γ) Τροποποίηση της παραγγελίας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν μπορεί να γίνει κάποια αλλαγή. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να γίνει αλλαγή στην παραγγελία του, θα πρέπει να προβεί σε ακύρωση πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του είτε τηλεφωνικά είτε με email στο info@olympianshemp.gr

……………………….